«Η ΔΗΜΑΡ στην προωθούμενη συγκυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, δεν θα έχει καμία συμμετοχή, δεν θα τους δώσουμε δημοκρατικό αριστερό άλλοθι», τόνισε μεταξύ άλλων ο Φώτης Κουβέλης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Βόλο.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε ότι, τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θα πρέπει να σταματήσουν να κουνάνε το δάχτυλο στον ελληνικό λαό, φοβίζοντας και τρομοκρατώντας τον, προκειμένου να τους ψηφίσει, διότι διαφορετικά έρχεται το χάος, ενώ επισήμανε πως οι συγκεκριμένοι πολιτικοί αρχηγοί ξέρουν να μιλούν για χάος διότι είναι οι αρχιτέκτονες αυτού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στις θέσεις του κόμματος του, για την παραμονή μας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και στην πολιτική που θα καταφέρει να μας απαγκιστρώσει από το μνημόνιο.

Τέλος, προέβλεψε κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου ή Μόντι, για την 7η Μαΐου, τονίζοντας πως είναι υπέρ της ένωσης των Αριστερών Κομμάτων, αν και υπάρχουν βασικές διαφορές, ελπίζοντας όμως πως μετά τις εκλογές οι πολιτικές πολλών προσώπων θα αλλάξουν, οδηγώντας τα αριστερά κόμματα σε συνεργασίες.

Να σημειωθεί όμως ότι ο Φώτης Κουβέλης απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας της Αριστεράς με τον Πάνο Καμμένο να παίρνει μέρος σε αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά, με πληροφορίες από το e-volos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης