Πρωθυπουργό δυο κυβερνήσεων χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, τον Γιώργο Παπανδρέου, ζητώντας του να κάνει αλλαγές στην κυβέρνηση και προτείνοντάς του να αξιοποιήσει τον Λουκά Παπαδήμο.

«Υπάρχει το παλιό και το μοντέρνο ΠΑΣΟΚ, που τρώγονται μεταξύ τους, και κάποια στελέχη διεκδικούν ρόλο Λαφοντέν» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση αν γνωρίζει ποιος έκανε την ανώνυμη «δήλωση» σε γερμανική ιστοσελίδα, που ανέβασε τα σπρεντς, απάντησε ότι «πρέπει να είναι υπουργός ή σύζυγος υπουργού». Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν εννοεί τον Γεράσιμο Αρσένη και απάντησε πως ο κ. Αρσένης δεν είναι ο μόνος σύζυγος υπουργού.

Το θέμα δεν είναι να πει η κυβέρνηση ποιος έκανε τη δήλωση, όπως ζήτησε ο πρόεδρος της Ν.Δ., αλλά πώς είναι δυνατό με τρεις λέξεις κάποιος να ανεβάζει τα σπρεντς κατά 50%, τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε, επίσης, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις σωστές επιλογές της κυβέρνησης και να στηλιτεύει τις λανθασμένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, είπε ότι σήμερα «ελέγχει μόνο ένα μέρος του κόμματος και πρέπει να είμαστε ανεκτικοί μέχρι το συνέδριο, για να δούμε αν θα ελέγξει το σύνολο του».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. τάχθηκε κατά της προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ, αλλά «υπέρ της διερεύνησης των όρων που θα μας έθετε, εάν προσφεύγαμε, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Μιλώντας, τέλος, για δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του Νοεμβρίου, ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι για τον Δήμο Αθηναίων το ΛΑΟΣ σκέφτεται σοβαρά να στηρίξει την υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης