Καραμανλής: Φεύγω από τη ΝΔ αν μπει ο Στουρνάρας στο ψηφοδέλτιο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013, 14:38
Καραμανλής: Φεύγω από τη ΝΔ αν μπει ο Στουρνάρας στο ψηφοδέλτιο
Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, σε περίπτωση που ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας βρεθεί σε ψηφοδέλτιο του κόμματος, φέρεται να έχει πάρει ο Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός και επί 13 χρόνια πρόεδρος της ΝΔ εμφανίζεται χολωμένος με την κριτική που του ασκεί ανοιχτά ο υπουργός Οικονομικών για την περίοδο κατά την οποία κυβερνούσε τη χώρα.

Όπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής», ο Κώστας Καραμανλής φέρεται αποφασισμένος να θέσει εαυτόν εκτός κόμματος εφόσον ο Γιάννης Στουρνάρας κατέβει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Παράλληλα, δεν είναι λίγοι οι βουλευτές του κόμματος που δεν ανήκουν στο «καραμανλικό μπλοκ», αλλά εμφανίζονται επικριτικοί απέναντι στους χειρισμούς του κ. Στουρνάρα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα ονόματα των Μάκη Βορίδη, Προκόπη Παυλόπουλου, Νικήτα Κακλαμάνη αλλά και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Στουρνάρας, όταν ερωτάται για το πολιτικό του μέλλον, δηλώνει ότι δεν έχει συζητήσει τίποτα τέτοιο με τον πρωθυπουργό και πως στην παρούσα φάση τον ενδιαφέρει η ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος.Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013, 17:10