Έστω και εμμέσως ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, «έσπασε» τη πολύμηνη σιωπή του.

Κατά τη διάρκεια της κατ’ ιδίαν συνάντησης που είχε με εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, φέρεται να έκανε αυτοκριτική, καθώς, όπως ανέφεραν αυτήκοοι μάρτυρες, αναγνώρισε ότι δεν προχώρησε τόσο γρήγορα όσο έπρεπε τις διαρθρωτικές αλλαγές στην οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εμπόρων που ήταν παρόντες στη συνάντηση, ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση της οικονομίας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Βασίλης Κορκίδης, ο πρώην πρωθυπουργός τούς εξέφρασε την εκτίμησή του, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές.

Ακόμη, ο κ. Κορκίδης ανέφερε ότι σε ερώτηση των συνομιλητών του για το πότε θα βγει ο ίδιος να μιλήσει, ο Κ. Καραμανλής απάντησε πως «είναι ακόμη νωρίς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη ΝΔ, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να είπε ότι θα βρει τον δρόμο της, ενώ για τον δικό του ρόλο παρατήρησε ότι «για μένα αυτό το βιβλίο έχει κλείσει. Αγαπώ το κόμμα μου και την πατρίδα μου και επ’ ουδενί δεν θέλω να δώσω την εικόνα ότι υπονομεύω τον νέο αρχηγό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης