Κάρας: Δεν αναιρώ τίποτα από όσα είπα για τον Τσίπρα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014, 15:55
Κάρας: Δεν αναιρώ τίποτα από όσα είπα για τον Τσίπρα
Στη θέση που εξέφρασε χθες για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα επιμένει ο Αυστριακός χριστιανοδημοκράτης ευρωβουλευτής Ότμαρ Κάρας. Ο κ. Κάρας ανέφερε ότι σε συνάντηση που είχε με τον κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επί μία ώρα δεν απαντούσε τίποτα. Σήμερα, κατά τη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι δεν αναιρεί τίποτα από όσα είπε.

«Συναντηθήκαμε στο Στρασβούργο με τον κ. Τσίπρα. Εκεί πάνω από μια ώρα τον ρωτήσαμε ποια είναι η εμπειρία σας ως ηγέτη της αντιπολίτευσης, ποιοι είναι οι στόχοι σας, ποιες είναι οι προτάσεις σας, τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα και επί μια ώρα δεν έλεγε τίποτα ο υπεύθυνος της αντιπολίτευσης» ήταν το επίμαχο σχόλιο του κ. Κάρας.

«Το μόνο που είπε είναι ότι στηρίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θέλει να του δώσει περισσότερες αρμοδιότητες στις συναλλαγές και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Καμία κριτική άλλης μορφής. Το μόνο που είπε είναι ότι θα μας στηρίξει στην έκθεσή μας. Αυτό έχω να πω» πρόσθεσε ο ευρωπαίος αξιωματούχος.

Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη, ο κ. Κάρας παραδέχθηκε ότι ο κ. Τσίπρας του παρέδωσε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι δήλωσε πως στηρίζει το έργο της επιτροπής, ωστόσο -πρόσθεσε- δεν βρίσκεται στην Ελλάδα για να αξιολογήσει ούτε να διορθώσει τον κ. Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης Ο. Κάρας: «Το μοντέλο της τρόικας πέθανε», Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014, 13:41

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014, 15:57