«Είμαστε εδώ, παρόντες, ετοιμοπόλεμοι για την επόμενη μέρα, όποτε κι αν έρθει αυτή. Το κοντινό αύριο της πολιτικής ζωής θα μας έχει πρωταγωνιστές», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματος στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

«Ολοι λένε ότι ήρθε η ώρα του ΛΑΟΣ, ο Καρατζαφέρης δικαιώνεται, μπαίνουμε στη Βουλή και με υψηλά ποσοστά», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. «Εμείς είμαστε το πατριωτικό κόμμα της Ελλάδας, ας το καταλάβουν», επισήμανε και εξήγησε ότι ο ΛΑΟΣ δεν ζητάει τώρα εκλογές, επειδή η διαφορά του με τα άλλα κόμματα είναι ότι βάζει πρώτα από όλα την Ελλάδα και την πατρίδα. Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, παρατήρησε: «Ο κ. Σαμαράς ψελλίζει κάποια «όχι» Φαίνεται πως ακούει τι λέει ο Καρατζαφέρης στις εκπομπές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά την πορεία της οικονομίας τόνισε πως με αυτή την πολιτική δεν διορθώνονται τα πράγματα και πρόσθεσε: «Είμαστε κατάκοιτοι. Που μας κατάντησε η πολιτική του Σαμαρά που είναι φωτοαντίγραφο της πολιτικής Παπανδρέου. Η λύση είναι μία. Αλλαγή πολιτικής, όχι εκλογές. Να επανακτήσει η χώρα την εθνική της κυριαρχία. Να αναλάβει τις τύχες της η Αθήνα και όχι το Βερολίνο».

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, και υπογράμμισε: «Τσακώνονται για τα υποβρύχια και οι τουρκικές φρεγάτες κάνουν βόλτες στη Τζια και στο Σούνιο. Η Ελλάδα χρειάζεται υποβρύχια για να μείνει ζωντανή».

Για τη Χρυσή Αυγή είπε ότι δεν έχει καμιά πολιτική πρόταση, ενώ επιτέθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου λέγοντας: «Εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν θα γίνουμε βαστάζοι του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης