Καρατζαφέρης: Καμία χρηματική ενίσχυση για τα κόμματα στις εκλογές

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012, 22:05
Καρατζαφέρης: Καμία χρηματική ενίσχυση για τα κόμματα στις εκλογές
Χωρίς καμία χρηματική ενίσχυση των κομμάτων προτείνει να γίνουν οι επερχόμενες εθνικές εκλογές, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης με επιστολή του προς τον υπουργό Τάσο Γιαννίτση.

Παρατίθεται η επιστολή:

Οι προκλητικές επιχορηγήσεις των κομμάτων και ειδικότερα η αφερέγγυα δανειοδότησή τους, έχουν σκανδαλίσει τους πολίτες. Η χώρα μας δοκιμάζεται και η φτώχεια σαν υφάδι απλώνεται σε πολίτες και νοικοκυριά. Ταυτοχρόνως, η κυβέρνηση περικόπτει στοιχειώδεις πόρους και εισοδήματα, οδηγώντας σε απόγνωση τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.

Καθώς οδηγούμαστε προς τις εκλογές στο άμεσο προσεχές διάστημα, εκτιμούμε πως επιβάλλεται να διεξαχθούν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση εξοργίζει τους πολίτες, που ζητούν να σταματήσουν οι κομματικές σπατάλες. Την ώρα που ο κόσμος υποφέρει, δεν πρέπει να διασπαθισθεί ούτε ένα ευρώ.

«Εκλογές χωρίς καμία ενίσχυση των κομμάτων» είναι η ξεκάθαρη πρόταση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Πιστεύουμε ότι, επιτέλους, τα αυτονόητα θα επικρατήσουν. Είναι πράξη ισοτιμίας προς τα νεοϊδρυθέντα κόμματα, είναι πράξη ευθύνης και σύνεσης, είναι απόδειξη δίκαιου επιμερισμού των βαρών.

Ευελπιστούμε κ. Υπουργέ, ότι θα εισακουσθούμε. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.


Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012, 22:05