Τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτη και τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κ. Μπίκα «καρφώνει» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην κατάθεσή του για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με είχαν αγνοήσει και κάποιοι έκαναν συνεννοήσεις πίσω από την πλάτη μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέμεινε και σήμερα ότι πήρε το αντίγραφο τον Αύγουστο του 2011 και ότι είχε μείνει με την εντύπωση ότι αντίστοιχο είχε και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, άρα θα μπορούσε να είχε κάνει τη δουλειά του χωρίς να του το υπαγορεύσει ο υπουργός Οικονομικών.

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν υπήρχε αντίγραφο και ότι ο κ. Διώτης δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Θεωρούσα ότι υπήρχε κι άλλο αντίγραφο στο ΣΔΟΕ και ότι ο κ. Διώτης προχωρούσε την έρευνα του θέματος» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Γ. Παπακωνσταντίνου)


(Κ. Μπίκας)


(Ι. Διώτης)

Επιπλέον, φέρεται να διατύπωσε αιχμές για την πολεμική που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Με κατηγορούν ότι δεν ήθελα να αποκαλυφθεί η λίστα για να προστατέψω συγκεκριμένα συμφέροντα, επιχειρηματίες ή εκδότες όπως ο κ. Μπόμπολας» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, προσθέτοντας ότι «αν ήταν έτσι, δεν θα έδινα στη Βουλή τη λίστα με τους 54.000 καταθέτες, γιατί και στη λίστα εκείνη ήταν εκδότες, όπως η κυρία Τεγοπούλου και ο κ. Μπόμπολας».

Διαβάστε επίσης:

Kαραγκιοζιλίκια στη Βουλή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης