Κατά των πρόωρων εκλογών ο Λοβέρδος

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011, 18:16
Κατά των πρόωρων εκλογών ο Λοβέρδος
Η αμηχανία της κυβέρνησης μαζί με τη συζήτηση περί πρόωρων εκλογών και τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών αποτελούν, σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, τους παράγοντες τους οποίους και εκμεταλλεύονται οι διάφοροι «σπεκουλαδόροι εκτός Ελλάδας».

Σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στη REAL NEWS ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δηλώνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια προσωπικών στρατηγικών μέσα στην κυβέρνηση, επισημαίνει πως έχουν χαθεί τρεις πολύτιμοι μήνες και ξεκαθαρίζει πως στις σημερινές τραγικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιπολιτεύεται τον πρωθυπουργό μέσα από την κυβέρνηση. Εκφράζοντας την εκτίμηση πως πράγματι ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεχίσει με όσους πιστεύουν στην πολιτική του, ο κ. Λοβέρδος τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, επισημαίνει πως όποιος αρνηθεί τον αγώνα θα απορριφθεί με πάταγο ενώ όσον αφορά την οικονομία δεν απέκλεισε τη λήψη και νέων μέτρων.

«Δεν μπορούμε να λέμε ότι αυτά είναι τα μέτρα και τελειώσαμε. Δεν θα χρειαστούν όμως οριζόντιες και άδικες πολιτικές εάν κάθε υπουργείο πετύχει τους στόχους που θέσαμε το Δεκέμβριο του 2010 ή όσους νέους χρειαστεί να θέσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011, 18:18