Καταδίκασε η ΝΔ την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017, 23:39
Καταδίκασε η ΝΔ την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
«Η Ελλάδα με πρωθυπουργό Μητσοτάκη θα γίνει Κράτος με νόμο και τάξη» τονίζει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στην περιοχή του Πολυτεχνείου, αλλά και την σημερινή επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Χαρακόπουλος καταδίκασε «χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους» όπως είπε, την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κατηγόρησε παράλληλα τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι «εσκεμμένα εθελοτυφλούν μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα της ανομίας και της βίας που έχει γίνει καθημερινότητα».

«Η ανοχή απέναντι στη δράση των βανδάλων που σπέρνουν ανενόχλητοι την καταστροφή, είτε στο "κράτος των Εξαρχείων", είτε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δίνει το πράσινο φως για να συνεχίζεται και να διογκώνεται η ανομία» σημείωσε ο κ. Χαρακόπουλος, συμπληρώνοντας: «Ο κ. Τσίπρας κάλεσε, στην ουσία, τον ελληνικό λαό να μην πιστεύει στα μάτια και στα αυτιά του. Κι αυτό γιατί μια Κυβέρνηση ανίκανων και ιδεοληπτικών αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της».

Κατά τον αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών της ΝΔ, «η ελληνική κοινωνία και η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συναινέσουν στην ανοχή στη βία και την ανομία, στην οποία όλο και περισσότερο διολισθαίνει η χώρα» και κατέληξε λέγοντας «Η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνει Κράτος με νόμο και τάξη, με ασφάλεια για όλους τους πολίτες της».

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Πλήγμα στη Δημοκρατία η επίθεση στα γραφεία της Κουμουνδούρου

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017, 23:39