Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σε πολιτική εκδήλωση στην Αργυρούπολη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το ΠΑΣΟΚ, καταδικάζει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο τα σημερινά επεισόδια σε βάρος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή, στην Αργυρούπολη, με πρωταγωνιστές, για ακόμη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι καταδικαστέα η απειλή βίας και οι προπηλακισμοί, ειδικά όταν γίνονται με στόχο να ακυρώσουν προγραμματισμένη εκδήλωση πολιτικού κόμματος. Είναι επίσης, απαράδεκτη η προσπάθεια ορισμένων να χειραγωγήσουν και να αξιοποιήσουν για δικά τους μικροκομματικά οφέλη, τις ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών.

Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τα σημερινά επεισόδια, τα οποία στρέφονται σε βάρος του δημοκρατικού διαλόγου και της ίδιας της Δημοκρατίας.

Όλοι οι δημοκράτες πολίτες οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ελεύθερη έκφραση κάθε πολίτη, κεκτημένα για τα οποία αγωνίστηκαν γενιές Ελλήνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Πέταξαν γιαούρτια στον Πεταλωτή, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011, 21:04

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης