«Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση γιατί δεν μας έπεισε»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012, 23:24
«Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση γιατί δεν μας έπεισε»
Δεν μάθαμε την αλήθεια για το πώς ήρθε η κρίση, είπε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής στη δευτερολογία του, αναφερόμενος στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, στις υπερβάσεις των δημόσιων έργων, στο «σάπιο Κράτος», όπως το χαρακτήρισε.

«Το Μνημόνιο δεν έφερε την κρίση, αλλά το Μνημόνιο επιδείνωσε την κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είπε ότι η Ελλάδα έχει πληρώσει ακριβά το ευρώ, γιατί από χώρα παραγωγής έγινε χώρα παραγωγής υπηρεσιών.

Κάλεσε μάλιστα τον υπουργό Οικονομικών να διαπραγματευθεί το δικαίωμα της Ελλάδας να παράγει.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα της Συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ, το οποίο κατέστησε τη χώρα «αποθήκη» μεταναστών, καλώντας την κυβέρνηση να πολεμήσει για την αλλαγή της. «Δεν φταίμε εμείς για τους πολέμους των ΗΠΑ σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Δεν φταίμε εμείς για την Αραβική Ανοιξη. Δεν φταίμε εμείς που στη Ελλάδα υπάρχουν δύο εκατομμύρια μετανάστες».

Κάλεσε επίσης τον υπουργό Άμυνας να μην μειώσει τις στρατιωτικές δαπάνες, ενώ για το θέμα της ασφάλειας εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έκανε καμία αναφορά στην «ασύμμετρη απειλή» -όπως την χαρακτήρισε της εγκληματικότητας.

«Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση γιατί δεν μας έπεισε ότι έχει λύσεις για την οικονομία, για την ασφάλεια, για τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012, 23:27