Ως «Μονμάρτη» της Αθήνας και ένα «κέντρο τέχνης και πολιτισμού» που έχει εγκαταλειφθεί από την αυτοδιοίκηση και τους θεσμικούς παράγοντες, χαρακτήρισε την περιοχή των Εξαρχείων, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, και επικεφαλής της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ) Κατερίνα Παπακώστα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυρία Παπακώστα μίλησε εκτενώς για τις προσεχείς ευρωεκλογές, στις οποίες όπως είπε η ΝΕΟ θα κατέβει με ψηφοδέλτιο που θα περιέχει «πολιτικά πρόσωπα αλλά και νέους πολίτες οι οποίοι δεν θα έχουν μπει στο “τριπάκι” της κομματικής ιδιοτέλειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανοικτή σε συνεργασίες η Νέα Ελληνική Ορμή»

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει ότι το ΝΕΟ είναι ανοικτό σε συνεργασίες, «επειδή το επιβάλλει η εποχή και κυρίως επειδή καθίσταται πλέον αναγκαίο να επιστρέψουμε στην ουσία της Πολιτικής που ανοίγει τον δρόμο στο μέλλον, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τον Άνθρωπο», τονίζοντας ότι «στόχος μας δεν είναι μια ευκαιριακή συμμαχία, αλλά η ένωση δυνάμεων για το μέλλον του τόπου, προκειμένου να απαντήσουμε στα “θέλω” των πολιτών και όχι στις απαιτήσεις των πάσης φύσεως ελίτ».

Αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η Κατερίνα Παπακώστα σημειώνει ότι «η Νέα Ελληνική Ορμή αναγνωρίζει το πολιτικό ήθος και την ικανότητα άξιων στελεχών τα οποία έχουν εμπειρία και διαδρομή στην αυτοδιοίκηση και σχέδιο για την επόμενη μέρα», ενώ για τους κυρίους Βουλγαράκη και Ορφανό, που στηρίζει το κόμμα της για τη δημαρχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, η κ. Παπακώστα δηλώνει ότι «πρόκειται για δύο έμπειρους πολιτικούς οι οποίοι για χρόνια εκλέγονται βουλευτές στις περιφέρειές τους για να προσφέρουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης