Επίθεση στον πρωθυπουργό για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα στο Ζάππειο, εξαπέλυσε το ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι «αφού γονάτισε για τέσσερα χρόνια τον λαό, με τα μέτρα τριών μνημονίων», τώρα καταφεύγει τώρα προεκλογικά, για ευνόητους λόγους, στη γνωστή τακτική ”σου κλέβω δέκα και σου επιστρέφω ένα”».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού γονάτισε για 4 χρόνια το λαό, με τα μέτρα τριών μνημονίων, αφού διατήρησε και διατηρεί στο ακέραιο όλους τους εφαρμοστικούς αντιλαϊκούς νόμους, αφού δέσμευσε ως το 2060 τη χώρα με ματωμένα υπερπλεονάσματα, μεγαλύτερα και από αυτά που ζητούσαν οι δανειστές, καταφεύγει τώρα προεκλογικά, για ευνόητους λόγους, στη γνωστή τακτική «σου κλέβω δέκα και σου επιστρέφω ένα», σημείωσε χαρακτηριστικά το ΚΚΕ και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα μέτρα αυτά χρησιμεύουν ως άλλοθι για τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη διατήρηση των υπερπλεονασμάτων και των μνημονιακών νόμων, για την προκλητική στήριξη του κεφαλαίου». 

«Καμία πραγματική ανάσα δεν πρόκειται να υπάρξει για το λαό όσο παραμένουν οι αιτίες που τον βουλιάζουν στα χρέη, τη φτώχεια και την ανασφάλεια. Αυτές τις αιτίες πρέπει να βάλει ο λαός στο στόχαστρό του, δυναμώνοντας το ΚΚΕ» αναφέρει τέλος το ΚΚΕ. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης