«Τη στιγμή που η πανδημία στη Δυτική Αττική έχει χτυπήσει κόκκινο, εξαιτίας της ανυπαρξίας μέτρων προστασίας σε χώρους δουλειάς, Μέσα Μεταφοράς κι άλλους κρίσιμους χώρους, καθώς και των ελλείψεων στο δημόσιο σύστημα υγείας, η κυβέρνηση νομίζει, ότι θα αντιμετωπίσει την κατάσταση με τον αυταρχισμό και την αστυνομοκρατία.

Τελευταίο κρούσμα η επιβολή αδικαιολόγητων προστίμων σε εργολαβικούς εργαζόμενους σε αποθήκες σουπερμάρκετ κατά την αλλαγή της βάρδιας» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για «τα αδικαιολόγητα πρόστιμα της Αστυνομίας σε εργαζόμενους στη Δυτική Αττική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα φαινόμενα αυτά αποτυπώνουν ξεκάθαρα τον τρόπο που λειτουργεί η κυβέρνηση. Αντί να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης της υγείας και να θωρακίσει τις μονάδες του δημοσίου συστήματος υγείας στη Δυτική Αττική, επιδίδεται σε απειλές, συκοφαντίες κι αυταρχικά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής» επισημαίνει το ΚΚΕ.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του, είχε πει ότι η αστυνομία σε συνθήκες πανδημίας είναι το “ΕΣΥ” της προστασίας μας. Στη Δυτική Αττική, εργαζόμενοι και κάτοικοι την είδαν την αστυνομία. Αυτό που δεν είδαν είναι το αναγκαίο – για την προστασία της υγείας τους – ΕΣΥ» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης