Σφοδρή επίθεση κατά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Σανιδά, εξαπέλυσε το ΚΚΕ, με αφορμή τη γνωμοδότηση που ανοίγει το δρόμο στην αναζήτηση των ηλεκτρονικών ιχνών των χρηστών του διαδικτύου χωρίς άδεια.

«Για μια ακόμη φορά ο εισαγγελέας Γ. Σανιδάς λειτουργεί ως υποχείριο των προϊσταμένων του κυβερνητικών και θεματοφύλακας των επιλογών του κεφαλαίου», αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που επιτρέπει στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές να ελέγχουν και να φακελώνουν τις επικοινωνίες στο ίντερνετ, έχοντας απλώς υποψίες για κάποιο αδίκημα, αποτελεί εφαρμογή της πολιτικής και των μέτρων της κυβέρνησης και της ΕΕ», προσθέτει το ΚΚΕ.

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτή η ενέργεια ακολουθεί το νόμο για την ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών τηλεφώνων», αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα και συμπληρώνει: «Έτσι διαμορφώνουν τους όρους ώστε να υλοποιηθεί η απαράδεκτη και τρομοκρατική κατεύθυνση της ΕΕ, με τη σύμφωνη γνώμη ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που επιβάλει την καταγραφή όλων των επικοινωνιών και την αποθήκευση των δεδομένων για τουλάχιστον ένα χρόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης