«Και σε εμπόλεμη κατάσταση να ήταν η Ελλάδα με την Τουρκία, οι δύο στρατιωτικοί θα ετύγχαναν καλύτερης μεταχείρισης»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 12:27
«Και σε εμπόλεμη κατάσταση να ήταν η Ελλάδα με την Τουρκία, οι δύο στρατιωτικοί θα ετύγχαναν καλύτερης μεταχείρισης»
«Και σε εμπόλεμη κατάσταση να ήταν η χώρα μας με την Τουρκία, οι δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικοί θα ετύγχαναν καλύτερης μεταχείρισης» αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Αναλυτικά η δήλωση του Π. Λαφαζάνη:

Και σε εμπόλεμη κατάσταση να ήταν η χώρα μας με την Τουρκία, οι δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικοί θα ετύγχαναν καλύτερης μεταχείρισης. Δημοκρατική ανατροπή στη χώρα και νέοι ανεξάρτητοι προσανατολισμοί πριν την κλιμάκωση της οικονομικής καταστροφής ακολουθήσουν και εθνικές περιπέτειες.

Ούτε σε εμπόλεμη κατάσταση και να ήταν η χώρα μας με την Τουρκία δεν θα υφίσταντο οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μια τέτοια ταπεινωτική και εξευτελιστική μεταχείριση να συλληφθούν, να μεταφερθούν με χειροπέδες και με καλυμμένα πρόσωπα και να κρατούνται επ’ αόριστον, μέχρι να γίνει η δίκη τους, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, όπου το τουρκικό καθεστώς φυλακίζει τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς και αντιπάλους του.

Είναι τραγικό ότι όλες τις προηγούμενες κρίσιμες μέρες μετά τη σύλληψη των στρατιωτικών αλλά και τώρα, η κυβέρνηση συνεχίζει να συμπεριφέρεται περίπου αμήχανα, αντί να έχει σπεύσει να αναλάβει με τον πιο ουσιαστικό και έντονο τρόπο τις ευρύτερες δυνατές ευρωπαϊκές και διεθνείς πολιτικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και προς πάσαν κατεύθυνση.

Για άλλη μια φορά και με τον πλέον επώδυνο και τραγικό τρόπο, η πατρίδα μας και ο ελληνικός λαός ανακαλύπτουν ότι οι δήθεν σύμμαχοι στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, αρκούνται σε αόριστα και υποκριτικά ευχολόγια και στην πράξη δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να συμπεριφέρονται ως «Δούρειοι ίπποι», που υπονομεύουν απ’ έξω και εκ των έσω, με όχημα το παραδομένο σε αυτούς εγχώριο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο, τα νόμιμα εθνικά μας συμφέροντα.

Πριν είναι πολύ αργά και πριν αυτή η χώρα γνωρίσει δίπλα στην οικονομική καταστροφή και εθνικές περιπέτειες, χρειάζεται ο τόπος μας μια ριζοσπαστική δημοκρατική ανατροπή που θα επανατοποθετήσει σε νέους ανεξάρτητους και πολυδιάστατους προοδευτικούς προσανατολισμούς τις στρατηγικές άμυνας, ασφάλειας, διεθνών οικονομικών και πολιτικών σχέσεων της Ελλάδας.

Η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός χρειάζονται όσο ποτέ να αποφασίσουν ότι δεν χρειάζονται «προστάτες» και «προστασίες» που γίνονται βρόχος και ότι μπορούν με αυτοπεποίθηση και τόλμη να πάρουν για πρώτη φορά τις τύχες τους στα χέρια τους και να προασπίσουν το μέλλον αυτής της χώρας, χωρίς μνημόνια, λιτότητες και ολιγαρχίες.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 12:27