Η ΚΕ του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να συμβάλλουν στην επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2019.

Όπως σημειώνει χάρη στην αποφασιστική συμβολή όλων το ΚΚΕ ανταπεξέλθη στις σοβαρές απαιτήσεις και σε οικονομικό επίπεδο που δημιούργησαν οι «αλλεπάλληλες και δύσκολες μάχες για τα λαϊκά συμφέροντα και ιδιαίτερα οι εκλογικές αναμετρήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ είναι συμβολή για να δυναμώσει με εκδόσεις, εκδηλώσεις, συζητήσεις η εκλαΐκευση της πολιτικής πρότασης διεξόδου του ΚΚΕ. Για να διαδοθεί στη νέα γενιά η ιστορική αλήθεια που έχουν γράψει ο λαός μας και όλοι οι λαοί του κόσμου με το αίμα τους, κόντρα στην παραχάραξη και τον αντικομμουνισμό, στον οποίο σήμερα πρωτοστατεί και η ΕΕ» τονίζεται στην ανακοίνωση. «Είναι μεγάλη συμβολή για να υπάρχει δυνατότητα συναντήσεων, διοργάνωσης συζητήσεων και εκδηλώσεων σε διεθνές επίπεδο, για να ανέβουν η κοινή δράση των λαών, η αλληλεγγύη, η φιλία, ο αγώνας ενάντια στους πολέμους, στη φτώχεια και την προσφυγιά, ο προλεταριακός διεθνισμός». «Σημαίνει ενίσχυση της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αποδεδειγμένα οργανώνει τον αγώνα για τα εργατικά- λαϊκά συμφέροντα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κόντρα στο μεγάλο κεφάλαιο, στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ και όσους υπηρετούν τον καπιταλιστικό “μονόδρομο”».

Το ΚΚΕ σημειώνει επίσης ότι για αυτούς τους λόγους οι αντίπαλοι τού κόμματος «επιστρατεύουν όλα τα μέσα ενάντια στο ΚΚΕ και τα οικονομικά του». «Οι αντιδραστικοί παράγοντες, οι ναζί- εγκληματίες φασίστες χρησιμοποιούν το ψέμα και τη συκοφαντία ώστε να χτυπήσουν τους δεσμούς του Κόμματος με το λαό. Η αστική τάξη, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ, έχει θεσπίσει ένα αντιδραστικό πλέγμα νόμων για τα οικονομικά των κομμάτων, επιδιώκοντας να βάλει εμπόδια, να αποτρέψει ιδιαίτερα την ενίσχυση του ΚΚΕ από τα λαϊκά στρώματα. Ζητάει ακόμη και για ενίσχυση των δύο ευρώ να δίνονται όλα τα προσωπικά στοιχεία του ενισχυτή στις κρατικές αρχές».

«Είμαστε πεισμένοι ότι ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να δεχθεί τα σχέδιά τους. Θα δώσει την απάντησή του. Θα ενισχύει το ΚΚΕ όπως έκανε πάντοτε στην 100χρονη Ιστορία του» υπογραμμίζει η ανακοίνωση της ΚΕ του κόμματος, καταλήγοντας «η επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης να γίνει λαϊκή υπόθεση, γιατί πολλαπλασιάζει τη δύναμη του λαού και της νεολαίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης