Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Σκληρότατη επίθεση κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για τα αποτελέσματα της πολιτικής που ασκεί στον αγροτικό τομέας εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μανόλης Κεφαλογιάννης.
«Ο αγροτικός τομέας, ένας σημαντικός πυλώνας για την Ανάπτυξη της οικονομίας, δεν βρίσκεται μόνο αντιμέτωπος με την παράλογη φοροεπιδρομή της Κυβέρνησης. Βρίσκεται αβοήθητος και αντιμέτωπος με τις σημαντικές καθυστερήσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην απορρόφηση των εγκεκριμένων κοινοτικών κονδυλίων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης», δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και υπογράμμισε: «Όσες αυταπάτες και αν έχει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όσο και αν θριαμβολογεί ψευδεπίγραφα η Κυβέρνηση. Τα στοιχεία της 30ης Ιουνίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι δηλωτικά της σκληρής πραγματικότητας που βιώνουν οι Έλληνες αγρότες».

«Η Ελλάδα» τόνισε ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ, «συνεχίζει να έχει απορροφητικότητα πολύ χαμηλότερη από τον κοινοτικό μέσο όρο. 17,48% έναντι μέσου όρου 20,43%. Την ίδια ώρα που η Πορτογαλία βρίσκεται στο 34,14%, η Λετονία στο 29,68% και η Λιθουανία στο 27,33%».

«Η Κυβέρνηση πρέπει να ενεργοποιηθεί και να ενεργοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα του Π.Α.Α.» παρατήρησε ο κ. Κεφαλογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κυβερνητική ανεπάρκεια και αδιαφορία, μία “αγρανάπαυση διαρκείας” στερεί από τον πρωτογενή τομέα πολύτιμους πόρους» κατέληξε στη δήλωσή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης