«Σήμερα είναι μία γιορτή για τη δημοκρατία. Και στη δημοκρατία κυριαρχούν η συνεννόηση, η αναγνώριση και η απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του ελληνικού λαού» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 3ο Λύκειο Ρεθύμνου επί της Λεωφόρου Κουντουριώτου.

«Εμπιστοσύνη ότι θα αποφασίσει με τον σωστό τρόπο για την Ελλάδα και την Ευρώπη, και συνεννόηση πως ήδη από την επόμενη μέρα ξεκινάει μία νέα κατάσταση για τη χώρα μας, ελπιδοφόρα, με μηνύματα που θα βγουν από τη σημερινή εκλογική διαδικασία. Τα μηνύματα αυτά θα είναι ισχυρά, καθαρά, που δεν θα χωρούν αμφισβήτηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κεφαλογιάννης είπε πως: «Όλοι, πολίτες και πολιτικοί, χρειαζόμαστε δύναμη. Όλοι μας ενωμένοι για την επόμενη μέρα, στη νέα εποχή που ξεκινάει, μιας και τελείωσαν οι παλιές εποχές που οι πολιτικοί κυνηγούσαν τους ψηφοφόρους για μία ψήφο. Σήμερα πια ο πολίτης έρχεται κοντά, σε όσους πολιτικούς δείχνουν καθαρό πρόσωπο, τίμιο, ανθρωπιά και αναγνωρίζουν οι πολίτες πως ότι αυτοί οι πολιτικοί εργάζονται σκληρά για το καλό της κοινωνίας και των πολιτών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης