Κεφαλογιάννης: «Μετέφερα στους δυο Έλληνες αξιωματικούς την απεριόριστη αγάπη ενός ολόκληρου Έθνους»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018, 18:04
Κεφαλογιάννης: «Μετέφερα στους δυο Έλληνες αξιωματικούς την απεριόριστη αγάπη ενός ολόκληρου Έθνους»
Στην Αδριανούπολη μετέβη ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, προκειμένου να επισκεφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται εκεί από τις τουρκικές Αρχές.

Αμέσως μετά ο κ. Κεφαλογιάννης, δήλωσε:

«Μετέφερα στους δυο Έλληνες αξιωματικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, την απεριόριστη αγάπη ενός ολόκληρου Έθνους.

Τους μετέφερα, την αμέριστη συμπαράσταση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που με το Ψήφισμά του ζητά, με ομοφωνία όλων των πολιτικών του δυνάμεων, την άμεση απελευθέρωσή τους.

Η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, είναι ζήτημα πρώτης Εθνικής αλλά και Ευρωπαϊκή προτεραιότητας.

Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης φύλαγαν Ευρωπαϊκά Σύνορα. Είναι Ευρωπαίοι Πολίτες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά την άμεση απελευθέρωσή τους.

Ενημέρωσα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος από τις 22 Μαρτίου, στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ, πρώτος, είχε θέσει το θέμα της άμεσης απελευθέρωση των δυο Ελλήνων αξιωματικών.

Στον Άγγελο και στον Δημήτρη όλοι βλέπουμε τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Με αγωνία περιμένουμε την άμεση απελευθέρωση τους. Την επιστροφή στα σπίτια τους. Στους δικούς τους ανθρώπους».

Μάλιστα ο κρητικής καταγωγής ευρωβουλευτής της ΝΔ αφιέρωσε στους δύο άνδρες και μια μαντινάδα: «Ο άντρας που ‘χει με Αρχές όμορφες μεγαλώσει, τίποτα στον κόσμο, δεν μπορεί, να τον εταπεινώσει».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018, 18:04