Κικίλιας: Η κυβέρνηση ευθύνεται για την καθυστέρηση της αξιολόγησης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017, 13:05
Κικίλιας: Η κυβέρνηση ευθύνεται για την καθυστέρηση της αξιολόγησης
Με τη διήμερη επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο ξεκίνησε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συναντήθηκε με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στους οποίους «παρουσίασε το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση, με έμφαση στην ανάπτυξη, την προσέλκυση επενδύσεων, καθώς και μία πλήρη πρόταση για το μεταναστευτικό».

Ο κ. Μητσοτάκης, είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, χρησιμοποίησε στο εξωτερικό την ίδια γλώσσα που χρησιμοποιεί και στο εσωτερικό.

«Μετέφερε στους συνομιλητές του τις σκληρές προσπάθειες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και επισήμανε ότι οι κόποι και οι θυσίες του δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι η θέση της χώρας είναι στην καρδιά της Ευρωζώνης, απορρίπτοντας σενάρια που διακινούνται και στο εσωτερικό για επιστροφή στη δραχμή» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολλές και αντιφατικές δηλώσεις στελεχών της, και πρόσθεσε ότι η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι «η αξιολόγηση θα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό με τον καλύτερο τρόπο».

Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και για τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα. Ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα κάνει απολύσεις υπαλλήλων», ωστόσο, όπως σημείωσε, «δεν θα γίνουν δεκτές οι μονιμοποιήσεις συμβασιούχων με παράνομο τρόπο».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017, 15:46