Κοινή αντίληψη για αλλαγές στον «Κλεισθένη» στη συνάντηση Τ. Θεοδωρικάκου - Γ. Πατούλη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 21:55
Κοινή αντίληψη για αλλαγές στον «Κλεισθένη» στη συνάντηση Τ. Θεοδωρικάκου - Γ. Πατούλη

Συναντίληψη στις νομοθετικές παρεμβάσεις που θα διασφαλίζουν την κυβερνησιμότητα των δήμων διαπιστώθηκε κατά τη συνάντηση, το απόγευμα, του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη.

Ο υπουργός ανέφερε ότι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες. Υποδεχόμενος στο υπουργείο τον εκλεγμένο περιφερειάρχη Αττικής, τόνισε ότι «στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί είναι πυλώνας για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας και την κοινωνική συνοχή, που είναι οι βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης για την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Ο κ. Πατούλης, από την πλευρά του, κατέθεσε τις προτάσεις της ΚΕΔΕ για τροποποιήσεις του «Κλεισθένη», εξέφρασε βεβαιότητα ότι «ξεκινάει μια νέα εποχή» και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος διότι, όπως είπε, «αν συνεχισθούν με τους ίδιους ρυθμούς οι γρήγορες ταχύτητες, τότε πράγματι πάμε σε μια άλλη μέρα».

Νωρίτερα, ο κ. Θεοδωρικάκος συναντήθηκε διαδοχικά με τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσο και τον εκλεγμένο δήμαρχο Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 21:56