Νέες φωτιές αναμένεται να ανάψει στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η εκτός γραμμής τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η κυβέρνηση αφενός έχει αποτύχει στον τομέα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας και αφετέρου έχει αφοπλίσει πολιτικά και ηθικά την Αστυνομία.

Κατά τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας η αποτυχία έχει χρονική αφετηρία τον περασμένο Δεκέμβριο. Τότε «στείλαμε επί της ουσίας ένα πολύ εσφαλμένο μήνυμα  σε όσους προσπάθησαν –επιτυχώς όπως απεδείχθη, να καταλύσουν την έννομη τάξη και δεν βρήκαν τη σθεναρή αντίδραση την οποία θα έπρεπε να βρουν τότε.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real- Fm εξέφρασε το φόβο ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ανοίξει νέος κύκλος αίματος τον οποίο κατά τη δήλωση του η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης χρειάζεται ουσιαστική πολιτική επαναξιολόγηση, σχετικά με τη σημασία που αποδίδουμε στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και καινούριος επιχειρησιακός σχεδιασμός, με βοήθεια εσωτερική και εξωτερική έτσι ώστε το ζήτημα να μπει και πάλι σε πρώτη πολιτική προτεραιότητα.

Ο κ Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι το  αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν μία βαριά ήττα για τη ΝΔ η οποία πρέπει οδηγήσει σε πολιτική αντίδραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι συμβουλεύουν τον πρωθυπουργό ότι δεν πρέπει να αντιδρά σε πραγματικό πολιτικό χρόνο, αυτοί οι άνθρωποι κάνουν πολύ κακό στην παράταξη» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφορικά με την υπόθεση Μανώλη και την πρόθεσή του να παραιτηθεί ο κ Μητσοτάκης τόνισε ότι ο  καθένας έχει δικαίωμα και να ασκεί κριτική σε κυβερνητικούς χειρισμούς, αλλά εάν κάποιος διαφωνεί με κεντρικές πολιτικές της κυβέρνησης, τότε του μένει μόνο ένας δρόμος κι αυτός είναι ο δρόμος της παραίτησης.

«Η πολιτική δεν είναι χειμερινό σινεμά να δίνουμε ραντεβού το Σεπτέμβριο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης