Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Για πολλούς από σας ξεκινά σήμερα μια νέα περίοδος στη ζωή σας. Σας συγχαίρω, μαζί με τις οικογένειές σας και τους καθηγητές σας, που στάθηκαν πλάι σας, σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια» δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

«Στα φοιτητικά σας χρόνια θα ζήσετε σπουδαίες εμπειρίες. Εύχομαι να τα χαρείτε με κάθε τρόπο. Να αποκτήσετε γνώσεις, ερεθίσματα, παραστάσεις που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας και θα σας δώσουν εργαλεία για να προχωρήσετε όπως θέλετε στη ζωή σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ν.Δ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταυτόχρονα τόνισε: «Δική μου έγνοια είναι να σπουδάσετε σε πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. σύγχρονα, οργανωμένα, λειτουργικά, που θα δίνουν πτυχία με αξία και αντίκρισμα στην πραγματική ζωή».

«Θέλω» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης «επίσης, να στείλω ένα μήνυμα σε όσα παιδιά δεν θα σπουδάσουν, αλλά θα μπουν από τώρα στις δυσκολίες της καθημερινότητας».

«Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες σε όλους. Που δίνει δουλειές. Που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, όποιες και αν είναι αυτές» τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, με καλές και κακές στιγμές. Αυτό που περισσότερο μετράει είναι η όρεξη, το πείσμα, η εργατικότητα, η φιλοδοξία» παρατήρησε.

«Δικός μας στόχος» όπως ανέφερε «είναι να φτιάξουμε μια Ελλάδα όπου η ελπίδα είναι ζωντανή, όπου οι Έλληνες – ιδίως οι νέοι – μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Καλή συνέχεια σε όλους».

VIDEO δηλώσεων κ. Μητσοτάκη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης