«Βάζουμε τον πήχη της βιώσιμης ανάπτυξης, στο να γίνουμε οι καλύτεροι στον κόσμο και να μην συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο», ανέφερε από την Καλαμάτα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση του επιμελητηρίου Μεσσηνίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με θέμα «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για την ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους: Το παράδειγμα της Costa Navarino».

Ο πρωθυπουργός είπε ότι «αυτή η βιώσιμη ανάπτυξη συνδυάζει ένα αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν με την προστασία του περιβάλλοντος, με την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τη σύνδεση με τον αγροτοδιατροφικό τομέα. Δεν πρόκειται να επιτρέψω να υπάρξει τουριστική ανάπτυξη σε βάρος του φυσικού πλούτου… αυτή η επένδυση δεν στέκεται μόνο στο πώς θα αναδείξει τον συγκεκριμένο τόπο, την Πύλο, ως προορισμό, αλλά προβάλλει ολόκληρη τη Μεσσηνία, γιατί όχι τη νότια Πελοπόννησο και ολόκληρη την Πελοπόννησο την επόμενη ημέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τις νέες θέσεις εργασίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «έχω τονίσει πολλές φορές για το πόσο σημαντικές είναι οι ιδιωτικές επενδύσεις, ώστε να δημιουργήσουν νέες δουλειές και νέες θέσεις εργασίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης