«Υπάρχει θέμα και έχουμε μιλήσει τρεις φορές με τον Πέτρο τον Τατσόπουλο στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής ομάδας και έχουμε κάνει πολιτική και λειτουργική συζήτηση και την άλλη βδομάδα έχουμε και κοινοβουλευτική ομάδα την Τρίτη, οπωσδήποτε θα συζητήσουμε γι αυτό το ζήτημα. Μην έχετε καμιά αμφιβολία. Μακριά από μας αυτό που θα έλεγε κανείς καταστατικά μέτρα».

Aυτά μεταξύ άλλων είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου σχετικά με το επίμαχο σκίτσο στα “Νέα” κάνοντας λόγο για στρατευμένη άποψη που δεν εγείρει ζήτημα ελευθερίας έκφρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχει μια απολύτως λαθεμένη ο Πέτρος άποψη, ότι τάχα υπάρχει μια αριστερά, και μάλιστα η δικιά μας αριστερά, που έχει μια δυσανεξία σε σχέση με την ελευθερία έκφρασης.Το εξέφρασε και η Κική Δημουλά τότε που είχε πει για τα παγκάκια, το εξέφρασε για την Σώτη Τριανταφύλλου η οποία παραληρεί ανενδοιάστως την τελευταία τετραετία από έντυπα, από παντού, με στοχοποιημένο τον ΣΥΡΙΖΑ, το εκφράζει τώρα με τον γελοιογράφο τον Χατζόπουλο και άλλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης