Υπέρ του σχηματισμού μετεκλογικού κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ τάχτηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

«Όποιο μεγάλο κόμμα μείνει εκτός κυβέρνησης, εκ των πραγμάτων θα αρχίσει να έχει αντιμνημονιακό λόγο και αντιμνημονιακή πολιτική, πάλι θα μπερδευτούμε, πάλι θα έχουμε μια Ελλάδα αντιμνημονιακή, πάλι θα έχουμε προβλήματα με τους εταίρους, διότι κανείς δε θα θέλει να χρεωθεί μέτρα, τα οποία ψήφισε, αλλά προφανώς δεν είναι δημοφιλή» τόνισε ο κ. Πανούσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξήγησε, επίσης ότι «η βασική γραμμή να βγούμε από το μνημόνιο, δεν μπορεί να γίνεται με τη μισή Βουλή αντίθετη».

«Αν έχουν καμία καλύτερη λύση, ας την πούν» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός, τασσόμενος υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης, η οποία θα στηρίζεται από τα κόμματα, αλλά θα αποτελείται από ανθρώπους που «δεν έχουν στραμμένο το μυαλό τους στο πώς να επανεκλεγούν ή ποιες είναι οι εσωτερικές κομματικές ισορροπίες».

«Αλλιώς θα έχουμε το περίεργο φαινόμενο, που έχουμε αυτές τις ημέρες, υπουργοί ενός αντικειμένου να φωνάζουν τον κόσμο να κατέβει στις πλατείες να καταγγείλει το αντικείμενο αυτό με το οποίο ασχολούνται και λαμβάνουν αποφάσεις» ανέφερε ακόμη ο κ. Πανούσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης