«Πράγματι. Άλλοι μπήκαν στην πολιτική δράση μέσα από κοινωνικούς αγώνες, άλλοι ως κληρονόμοι με τη στήριξη του μπαμπά και της αδελφής τους και άλλοι έχτισαν καριέρες ψαρεύοντας στα θολά νερά του εθνικισμού και της πατριδοκαπηλίας», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη για τις μαθητικές καταλήψεις τονίζοντας ότι «μας κρίνει όλους ο λαός…».

Τη έντονη αντίδραση του Μαξίμου πυροδότησε η δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη, άλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις»,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση ο υγιής πατριωτισμός να γίνει προσάναμμα ενός στείρου και ακραίου εθνικισμού στα χέρια κάποιων επιτήδειων» ανέφερε μεταξύ άλλων νωρίτερα ο Κ. Μητσοτάκης.

Δικαίωμα στη διαμαρτυρία, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, έχει ο κάθε Έλληνας και το κάθε νέο παιδί, όμως οι όποιες διαμαρτυρίες θα πρέπει να γίνουν «κρατώντας τα σχολεία ανοιχτά και σεβόμενος πάντα τους δημοκρατικούς θεσμούς της πατρίδας μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης