Δριμεία επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει η κυβέρνηση, καταλογίζοντας στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι έχει πάρει οριστικά διαζύγιο με την αλήθεια και, «επειδή η πραγματικότητα δεν τους συμφέρει, βασίζονται μόνο στο ψέμα», συνεχίζοντας την «επιχείρηση κατατρομοκράτησης των πολιτών, ως ύστατο καταφύγιο αντιπολίτευσης».

Κυβερνητικές πηγές παραθέτουν συγκεκριμένα σημεία με τις «αλήθειες και τα ψέματα για την οικονομία» προκειμένου να αποκρούσουν την αντιπολιτευτική επιχειρηματολογία της ΝΔ, ενώ την καλούν «επιτέλους να πάρει θέση», αναφορικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης, και ειδικότερα αν τάσσεται κατά των προσπαθειών της κυβέρνησης να αποκρουστούν οι ακραίες απαιτήσεις για μέτρα 4,2 δισ. ευρώ για το 2019 και αν εξακολουθεί να εκλαμβάνει την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων ως «ιδεοληπτική εμμονή της Αριστεράς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας σημερινή συνέντευξη του «δεξιού χεριού του προέδρου της ΝΔ» όπως τον αποκαλούν, Τ. Θεοδωρικάκου, που έκανε λόγο για «επανεκκίνηση», οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «η μόνη επανεκκίνηση που μπορεί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης, είναι αυτή της θατσερικής λαίλαπας, της καταστροφής του κοινωνικού κράτους, της εξαθλίωσης των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων που υπερασπίζεται η κυβέρνηση και τέλος των κερδών των ολιγαρχών φίλων του στην επιχειρηματική ελίτ της χώρας».

Ειδικότερα, οι πηγές της κυβέρνησης τονίζουν ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συν αυτώ διαφημίζουν τη «Συμφωνία Αλήθειας», αλλά την ίδια ώρα επιβεβαιώνουν κάθε μέρα πως έχουν πάρει οριστικά διαζύγιο με την αλήθεια και βασίζονται μόνο στο ψέμα». »Για τρίτη ημέρα», προσθέτουν, «συνεχίζουν την επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών ως ύστατο καταφύγιο αντιπολίτευσης. Αρνούνται πεισματικά να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα. Διότι, αυτή δεν τους συμφέρει, δεν εξυπηρετεί το καταστροφολογικό τους αφήγημα, ενώ αποκαλύπτει και τη γύμνια τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης