«Κυβερνητικό πλιάτσικο στους εμβολιασμούς»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021, 01:27
«Κυβερνητικό πλιάτσικο στους εμβολιασμούς»

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το κυβερνητικό πλιάτσικο στους εμβολιασμούς, με γαλάζια στελέχη να εμβολιάζονται εκτός σειράς, στερώντας δόσεις εμβολίων από αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη».

Αυτή τη φορά, προσθέτει, «μετά τους εμβολιασμούς κυβερνητικών στελεχών με τις συζύγους τους τον Ιανουάριο στην Αθήνα, στο επίκεντρο βρέθηκε η Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με καταγγελίες παρακάμφθηκαν ακόμα και παιδιά με αναπηρία, αλλά και ηλικιωμένοι, για να πραγματοποιηθούν εκτός σειράς εμβολιασμοί 24 στελεχών της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τις οικογένειές τους».

Ήδη η εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης διέταξε προκαταρκτική έρευνα, αναφέρει ο κ. Κριθαρίδης και υπογραμμίζει: «Οι καταγγελίες που ακολουθούν η μία την άλλη, δείχνουν το πώς τα στελέχη της ΝΔ αντιλαμβάνονται τη δημόσια υγεία και το δημόσιο αγαθό του εμβολίου σε μία πρωτοφανή υγειονομική κρίση, στερώντας τις δόσεις από αυτούς που τις έχουν περισσότερο ανάγκη την ώρα κιόλας που αφήνουν το ΕΣΥ απροστάτευτο».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021, 01:27