«Κλείδωσε» η ημερομηνία του debate

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009, 18:26
«Κλείδωσε» η ημερομηνία του debate
«Κλείδωσε» και η ημερομηνία του μεγάλου debate. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους διαδρόμους της Δημόσιας Τηλεόρασης, θα πραγματοποιηθεί την 24η Σεπτεμβρίου. Σε αυτό θα συμμετέχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Σε εξέλιξη και οι συνεννοήσεις για τις λεπτομέρειες στο debate των δύο μονομάχων. Μέχρις στιγμής, η «γραμμή» συνίσταται στο να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ώστε να μη δοθεί η εντύπωση ότι η Νέα Δημοκρατία διακατέχεται από φοβίες. Σε αυτά τα πλαίσια, πάντως, δόθηκε εντολή να βρεθεί χώρος στο κτιριακό συγκρότημα της ΕΡΤ, που θα μπορέσει να φιλοξενήσει κοινό για το debate όλων των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιτρέπεται στους αρχηγούς να υποβάλλουν ερώτηση σε έναν ή σε όλους τους υπολοίπους.

Όσον αφορά τώρα το debate των δύο μονομάχων, φαίνεται πως οι συζητήσεις καταλήγουν στα εξής. Και οι δύο αρχηγοί θα είναι καθιστοί, θα επιτρέπεται ο μεταξύ τους διάλογος, η διακοπή και άρα η διαμάχη, δεν θα υπάρχει κοινό και όπως διαφαίνεται, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων εκείνη τη στιγμή μέσω διαδικτύου.

Οι δημοσιογράφοι που θα αναλάβουν τον συντονισμό, δεν θα περιοριστούν μεταξύ των τηλεοπτικών αστέρων, αλλά συζητούνται ονόματα από όλο τον δημοσιογραφικό χώρο.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009, 18:26