Κωνσταντοπούλου: «Επικίνδυνο παρασκήνιο παρακράτους»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 20:53
Κωνσταντοπούλου: «Επικίνδυνο παρασκήνιο παρακράτους»
Για «επικίνδυνο παρασκήνιο διαπλοκής και παρακράτους» κάνει λόγο, με ανακοίνωση της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και ζητά από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «να λογοδοτήσει».

Παρατίθεται η αυτούσια η ανακοίνωση:

Οι αποκαλυφθείσες ομολογίες Μπαλτάκου δεν διασκεδάζονται με υπεκφυγές και αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση δεν διστάζει να μετέλθει οποιαδήποτε μεθόδευση κατά της Δημοκρατίας, με προφανή απώτερο στόχο να νοθευθεί η εκλογική καταγραφή του ανερχόμενου ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

Προ ολίγων μόλις ημερών η Κυβέρνηση επιχειρηματολογούσε στη Βουλή θέτοντας τον κ. Μπαλτάκο υπεράνω των Υπουργών, για να περάσει τη ρατσιστική τροπολογία εμπνεύσεώς του. Είναι φανερό ότι η Κυβέρνηση είναι παραδομένη στους σκοτεινούς μηχανισμούς που θέλουν να απλώσουν τα πλοκάμια τους στη Δικαιοσύνη.

Η εκ μέρους του Υπουργού Δικαιοσύνης απόπειρα εξυπηρέτησης υποχρέων Πόθεν Έσχες που κατέχουν μετοχές ναυτιλιακών εταιριών τον περασμένο Σεπτέμβριο, η επίσης εκ μέρους του ιδίου απόπειρα πλημμεληματοποίησης των μιζών με το πολυνομοσχέδιο, η ανθρωποκτονία σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο εν συνεχεία άγριος βασανισμός κρατουμένου μέχρι θανάτου και οι σημερινές εφιαλτικές για τη δημοκρατία αποκαλύψεις, συνθέτουν ένα επικίνδυνο παρασκήνιο διαπλοκής και παρακράτους που επιβάλλουν στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να λογοδοτήσει.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 20:58