Απάντηση στη χθεσινή ανακοίνωση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκου έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα για την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Στην ανακοίνωσή του, ο Π. Μπαλτάκος ανέφερε ότι το νομοσχέδιο δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή, αλλά στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης και ότι εκείνη θα το ελέγξει για τυχόν «ατέλειες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για «φληναφήματα φθηνής επικοινωνιακής πολιτικής ότι δεν αποστάλθηκε στη Βουλή», είπε ο Α. Ρουπακιώτης και πρόσθεσε: «Κάποιες ανακοινώσεις, που δεν ξέρω τι θέλουν, είναι ως να ανοίγουν ανοιχτά παράθυρα, ως να κάνουν μαθήματα πρώτης δημοτικού. Και εμείς στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μάλλον έχουμε περάσει την πρώτη δημοτικού». «Μας προσβάλλουν» τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Την αντιπαράθεση Ρουπακιώτη – Μπαλτάκου σχολίασε και ο Αλεξής Τσίπρας, ο οποίος πήρε καθαρά το μέρος του υπουργού Δικαιοσύνης.

«Ξέρετε γράμματα. Σας καλώ να μη δεχθείτε επί της ουσίας αλλοίωση του νομοσχεδίου» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης μίλησε στην εκπομπή «Άγνωστος Μ» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην τηλεόραση της Ζούγκλας, για το πολυσυζητημένο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Διαβάστε επίσης:

Στη Γραμματεία της Κυβέρνησης ο αντιρατσιστικός νόμος, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013, 15:01

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης