Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων αναφορικά με σχόλια κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου που συνέδεαν την πρότασή της για Οικουμενική Κυβέρνηση με τη διαπλοκή:

«Από σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου, μεταφέροντας σχόλια κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου, έφτασε στο σημείο να αναφέρει ότι η πρόταση του Βασίλη Λεβέντη για συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης έγινε καθ’ υπόδειξη της διαπλοκής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Διευκρινίζουμε ότι η Ένωση Κεντρώων την πρόταση αυτή για συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης την έχει κάνει από πολύ παλαιότερα. Συγκεκριμένα και το 2009 ζητήσαμε Κυβέρνηση Οικουμενική τεχνοκρατών που όμως δεν μας άκουσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Επίσης από τον Αντώνη Σαμαρά ζητήσαμε επίμονα τον σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης τεχνοκρατών και δεν μας άκουσε ούτε αυτός. Το ίδιο ζητήσαμε τώρα και από τον Αλέξη Τσίπρα και το ζητάμε για να αυξηθεί το διεθνές κύρος της Ελλάδας και ευνοούμενος ο πολιτικός κόσμος να βρει βιώσιμες και φιλοευρωπαϊκές λύσεις υπέρ του απλού λαού.

»Η ιδεολογία της Ένωσης Κεντρώων είναι υπέρ της συναίνεσης και του σχηματισμού Οικουμενικής Κυβέρνησης και η αγωνία μας για την χώρα μας ωθεί προς αυτή την πρόταση. Τώρα κατά πόσον η διαπλοκή αγαπάει τον Βασίλη Λεβέντη το φανερώνει το γεγονός ότι 30 χρόνια το μιντιακό σύστημα τον είχε στο περιθώριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης