Κορυφώνεται η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-κυβέρνησης, με την αξιωματική αντιπολίτευση να ανεβάζει τους τόνους ενόψει της επιστροφής της τρόικας και των ευρωεκλογών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα καταφέρει να αποφύγει τη συντριβή του στις επερχόμενες ευρωεκλογές και επίσης τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι «την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός επιφυλάσσει “χειροβομβίδες” για τον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους βουλευτές του να πάρουν τα “όπλα”, είναι παραδομένος απέναντι στους δανειστές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι τελευταίες αξιώσεις της τρόικας σχετικά με την κάλυψη του χρηματοδοτικού και δημοσιονομικού κενού δεν αφήνουν περιθώρια παρανόησης για το ότι στην πραγματικότητα ένα μνημόνιο τελειώνει, αλλά ένα άλλο έρχεται, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης Σαμαρά» υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Κατηγορεί, ακόμη, τον πρωθυπουργό ότι «μπορεί μέσα στον πανικό του να συκοφαντεί, να μη διστάζει ακόμη και να εμπλέκει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στους μικροκομματικούς του σχεδιασμούς, αλλά τη συντριβή του στις επερχόμενες ευρωεκλογές δεν θα καταφέρει να την αποφύγει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης