Για κυβερνητικό φεστιβάλ ανευθυνότητας και προχειρολογίας το οποίο κορυφώθηκε σήμερα κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση του, ενώ κατηγορεί υπουργούς για αντιφατικές δηλώσεις που πλήττουν την αξιοπιστία τόσο της κυβέρνησης, όσο και της χώρας και προξενούν βλάβη στην εθνική οικονομία.
Όπως επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ, «οι μισοί υπουργοί δηλώνουν ότι η δόση στο ΔΝΤ δεν θα καταβληθεί και οι άλλοι μισοί ότι θα καταβληθεί γιατί επίκειται η σύναψη συμφωνίας».

Παράλληλα, σημειώνει ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης το πρωί δηλώνει πως θα φορολογηθούν οι συναλλαγές μέσω ΑΤΜ και το μεσημέρι πως δεν θα φορολογηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μείζονος σημασίας θέματα – όπως η εκ του πλάγιου νομιμοποίηση των καταθέσεων εξωτερικού – τίθενται με απίθανη επιπολαιότητα και προφανώς χωρίς καμία προετοιμασία ως προς το πλαίσιο που θέτουν οι διεθνείς συμβάσεις και το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο στα θέματα αυτά», παρατηρεί η Χαριλάου Τρικούπη.

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν πλήττουν την αξιοπιστία μόνο της κυβέρνησης αλλά και της χώρας και προξενούν πρόσθετη βλάβη στην εθνική οικονομία», καταλήγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης