Εισήλθαμε στην τελευταία εβδομάδα της εσωκομματικής κούρσας για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. Από την zougla.gr διεξάγεται η 6η κατά σειρά Ανοικτή Διαδικτυακή Ψηφοφορία η οποία αρχίζει από τα μεσάνυκτα της Κυριακής, 22 Νοεμβρίου, και λήγει τα μεσάνυκτα της Πέμπτης, 26 Νοεμβρίου, προκειμένου να υπάρξει μία ανανεωμένη εικόνα του πολιτικού σκηνικού εντός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ντόρα Μπακογιάννη ή Αντώνης Σαμαράς; Στο ερώτημα αυτό καλούνται να απαντήσουν οι χρήστες του Διαδικτύου που θα συμμετέχουν στην Ανοικτή Ψηφοφορία, η οποία θα είναι και η τελευταία πριν από την κορύφωση της κόντρας μεταξύ των δύο μονομάχων.

Η συμμετοχή στις 5 προηγούμενες ψηφοφορίες ήταν αξιοσημείωτη και, σε κάθε περίπτωση, οι συμμετέχοντες στην μέτρηση ξεπερνούσαν τις 10.000 σε όλες τις μετρήσεις, φθάνοντας στην 4η κατά σειρά τις 20.000 ψηφοφόρους χρήστες του Διαδικτύου. Πρόκειται για όγκο συμμετοχής που εγγυάται μία πολύ μαζική και, άρα, αξιόπιστη εικόνα των τάσεων που επικρατούν εντός της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης