Κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών, λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές. Οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν την περιοδεία τους σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, προκειμένου να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σε φλέγοντα ζητήματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών για σήμερα Παρασκευή 4 Μαΐου:

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος θα ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία με ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος σήμερα Παρασκευή 4 Μαΐου, στις 19.00 το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αλεξανδρούπολη, θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς θα φτάσει στην πρωτεύουσα του Έβρου στις 18:00 το απόγευμα και στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ανοιχτή εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης.

Η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στις 13.00 το μεσημέρι, στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου METROPOLITAN.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ,Γιώργος Καρατζαφέρης θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα στις 20:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

H κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί, στην πλ. Αριστοτέλους στις 8 μ.μ. με ομιλητή τον επικεφαλής του συνδυασμού Αλέξη Τσίπρα.

Στις 19.00 το απόγευμα στον πεζόδρομο της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη, θα πραγματοποιήσει την κεντρική ανοικτή του προεκλογική συγκέντρωση ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία της στις 16.00 στο Γκάζι.

Eπιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης