Κ. Καραμανλής: «Μνημείο εμπαιγμού το νομοσχέδιο για τον ΟΑΣΘ»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017, 13:48
Κ. Καραμανλής: «Μνημείο εμπαιγμού το νομοσχέδιο για τον ΟΑΣΘ»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Μόνο ως απόλυτο μνημείο εμπαιγμού μπορεί να χαρακτηρισθεί το σχέδιο νόμου για τον ΟΑΣΘ, που κατέθεσε η Κυβέρνηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους», δήλωσε ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών,Κώστας Καραμανλής.

«Κι αυτό, γιατί ενώ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών συνομιλούσε με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας επί ενός νομοσχεδίου, για το οποίο μάλιστα είχε λάβει σχόλια και παρατηρήσεις, έρχεται τώρα, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, να καταθέσει ένα διαφορετικό κείμενο», παρατήρησε ο αρμόδιος Τομέας και υπογράμμισε: «Αποτελεί πραγματικά ντροπή όλη αυτή η κυβερνητική προσπάθεια εμπαιγμού τόσο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και – κυρίως – του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης, αλλά και των εργαζομένων του ΟΑΣΘ».

Καταλήγοντας στη δήλωση, ο κ. Καραμανλής, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κι όλα αυτά, για να επιβάλουν δύο νέους νομικά έωλους φορείς και να τακτοποιήσουν – κατά την προσφιλή τους τακτική – τους ”ημετέρους”».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017, 13:48