Κώστας Καραμανλής: «Το εισιτήριο του λαϊκισμού είναι ακριβό και δυστυχώς το πληρώνει ο λαός»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017, 00:42
Κώστας Καραμανλής: «Το εισιτήριο του λαϊκισμού είναι ακριβό και δυστυχώς το πληρώνει ο λαός»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, με αφορμή τις τελευταίες συνεντεύξεις του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, δήλωσε:

«Καλό θα είναι ο κ. Σπίρτζης να σταματήσει να εμφανίζει τον εαυτό του ως αυτόκλητο εισαγγελέα, παρεμβαίνοντας στο έργο της Δικαιοσύνης. Τέτοιου είδους ενέργειες, σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, είναι κατακριτέες. Αναγνωρίζεται, άλλωστε, σε όλους το “τεκμήριο της αθωότητας”. Και καλό είναι ο κ. υπουργός να μην το ξεχνά αυτό».

Παράλληλα ανέφερε: «Του θυμίζουμε ότι για την υπόθεση της ΣΤΑΣΥ δεν έχει ασκηθεί προς το παρόν καμία απολύτως ποινική δίωξη. Αλλά ακόμα κι αν κάτι τέτοιο συμβεί στο μέλλον, ο κ. Σπίρτζης θα πρέπει να σέβεται τον θεσμικό του ρόλο και να μην τις προαναγγέλλει».

Ο αρμόδιος τομεάρχης κάλεσε τον υπουργό Υποδομών «να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τη σκανδαλολογία, προκειμένου να καλύψει την ανικανότητά του να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα των αστικών συγκοινωνιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που η κυβέρνησή του δημιούργησε: Αύξηση των εισιτηρίων από 1,20 ευρώ σε 1,40 ευρώ, περικοπές δρομολογίων κατά 60%, μείωση του διαθεσίμου στόλου των λεωφορείων και τρόλεϊ από 2.400 σε 1.200».

»Κύριε υπουργέ καταλάβετέ το … Το εισιτήριο του λαϊκισμού είναι ακριβό και δυστυχώς το πληρώνει ο λαός» κατέληξε ο κ. Καραμανλής.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017, 00:42