«Ο Δήμαρχος αντλεί την δύναμή του από τους δημότες  και τα μέλη του Δημοτικού και των Κοινοτικών Συμβουλίων. Χωρίς συναίνεση, συνεργασία και συνεννόηση για τα βασικά, ελάχιστα πράγματα μπορούν να αλλάξουν», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και τον δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη. Και προσθέτει : «Η απόδειξη γι’ αυτό δεν είναι άλλη από τα πρόσωπα που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο μας. Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά υπάρχουν υποψήφιοι στον συνδυασμό μας οι οποίοι μέχρι πριν από λίγα χρόνια βρίσκονταν σε τέσσερις διαφορετικές παρατάξεις». 

Απαντώντας στο ερώτημα για αυτά που ακούει από τους πολίτες της Αθήνας στις επισκέψεις που κάνει στις γειτονιές της πόλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων υπογραμμίζει: «Μου μιλούν για τα πολύ απλά και βασικά. Ούτε φαραωνικά, ούτε μεγαλεπήβολα ζητούν. Τα προφανή που λείπουν. Γι’ αυτό αφετηρία του προγράμματος μας είναι ο πολιτισμός της καθημερινότητας, δηλαδή η καθαριότητα, η ασφάλεια, ο φωτισμός, το πράσινο και η χρήση του δημόσιου χώρου. Τα πολλά μικρά που κάνουν τα μεγάλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισημαίνει ακόμα ότι «μεγάλο στοίχημα για μας  είναι η προσβασιμότητα για τους συμπολίτες μας που έχουν δυσκολίες. Ξέρετε η υποψήφια στο συνδυασμό μας Δήμητρα Κοντοβά που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι μου είπε κάτι συγκλονιστικό: “Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι ανάπηρη μέχρι που ήρθα να ζήσω στην Αθήνα” E, ντροπή μας»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης