Η αρνητική απάντηση της κυβέρνησης στην πρόταση της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή σχετικά με τα πεπραγμένα Τσίπρα – Βαρουφάκη στην οικονομία αφήνει το Μέγαρο Μαξίμου έκθετο απέναντι στα κυρίαρχα ερωτήματα του ελληνικού λαού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε την Πέμπτη ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Το ίδιο συμβαίνει και για το θέμα «της σύμβασης συνεργασίας που υπέγραψε με τον κατηγορούμενο Μαυρίκο» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Όπως είπε, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένει στο αίτημα για παραίτηση Τσίπρα και εκλογές, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα σήμερα είναι ακυβέρνητη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, πρόσθεσε ότι «η απόπειρα αποπροσανατολισμού που επιχείρησε η κυβέρνηση το βράδυ της Τρίτης απέτυχε».

«Η κυβέρνηση υπέστη δεινή πολιτική ήττα. Το αίτημα για εκλογές είναι αίτημα της κοινωνίας που ασφυκτιά και πράξη πολιτικής ευθύνης. Σκοπός μας (είναι) να σταματήσει η πορεία φθοράς της χώρας. Το αποδεικνύει η κατάσταση στην οικονομία και στο προσφυγικό. Η Ελλάδα σήμερα είναι ακυβέρνητη» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:
Γεροβασίλη: «Εκλογές θέλουν όσοι δεν επιθυμούν τη θωράκιση της διαφάνειας»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης