«Καταδικάζω τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις, απειλές και εκφοβισμούς κατά Βουλευτών και Υπουργών»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018, 00:39
«Καταδικάζω τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις, απειλές και εκφοβισμούς κατά Βουλευτών και Υπουργών»
Η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, καταδίκασε με ανακοίνωσή της τις επιθέσεις κατά στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας και την πτώση της κυβέρνησης» επισημαίνει στη σχετική της ανακοίνωση η Έλενα Κουντουρά και καλεί «τις υγιείς δημοκρατικές δυνάμεις να καταδικάσουν ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, κάθε αντιδημοκρατική ενέργεια που οδηγεί σε πολιτική εκτροπή».

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Καταδικάζω και καταγγέλλω τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις, απειλές και εκφοβισμούς κατά κυβερνητικών Βουλευτών και Υπουργών, και τις μεθοδευμένες προσπάθειες τρομοκράτησης στελεχών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και των οικογενειών τους.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας και την πτώση της κυβέρνησης, για να εμποδίσουν την οριστική έξοδο από τα Μνημόνια, να αποτρέψουν την πάταξη της διαφθοράς και να ανατρέψουν την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Καλώ τις υγιείς δημοκρατικές δυνάμεις να καταδικάσουν ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, κάθε αντιδημοκρατική ενέργεια που οδηγεί σε πολιτική εκτροπή, πλήττει το εθνικό συμφέρον και υπονομεύει το μέλλον της πατρίδας μας».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018, 00:40