Την ικανοποίηση όλων των πλευρών από την πώληση του ΟΛΘ διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Πάνος Κουρουμπλής κατά τη διάρκεια συνέντευξής του την Τρίτη.

Ο Π. Κουρουμπλής σημείωσε χαρακτηριστικά στην ραδιοφωνική του συνέντευξη: «Οι αρμονικές σχέσεις εργαζομένων, τοπικής κοινωνίας και επενδυτών, αποτέλεσμα της ειδικής διαπραγμάτευσης του ΥΝΑΝΠ για την αξιοποίηση του ΟΛΘ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός Ναυτιλίας εστίασε στη σημασία της συμφωνίας για την αξιοποίηση του ΟΛΘ και αναφέρθηκε στο κλίμα κοινωνικής ειρήνης, αλλά και το κλίμα εργασιακής ειρήνης που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης.

«Το αποτέλεσμα είναι να έχουν μείνει ικανοποιημένες όλες οι πλευρές» δήλωσε και πρόσθεσε «αυτή η ικανοποίηση από την αξιοποίηση του ΟΛΘ αντανακλά και ένα γενικότερο κλίμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία».

Τέλος μίλησε για «τη μεγάλη σημασία για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, με τις λιμενικές επενδύσεις που θα γίνουν και με τις άλλες επιχειρηματικές επενδύσεις που θα ακολουθήσουν, καθώς το λιμάνι θα αναπτύσσεται και θα συνδέεται με το σιδηροδρομικό δίκτυο και με την Εγνατία Οδό» διευκρινίζοντας: «Οι προοπτικές που ανοίγονται είναι τόσο μεγάλες, που δεν αποκλείεται στο μέλλον η Θεσσαλονίκη να φτάσει να ενωθεί με τον Δούναβη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης