«Έχω την πληροφορία ότι ο Ομπάμα μπορεί να πάει και στη Λέσβο, γιατί προσδίδει στο προσφυγικό τεράστιο βάρος» αποκάλυψε στον Αlpha 9,89 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ τόνισε πως θα συζητηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο το θέμα του χρέους.

Σημειώνεται ότι η φημολογία περί επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στη Λέσβο υπάρχει από την ώρα που κυκλοφόρησε η πληροφορία πως θα επισκεφθεί την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα μεγάλα ζητήματα της χώρας είναι το δημόσιο χρέος και το προσφυγικό, και νομίζω ότι ο Μητσοτάκης, αν είχε το πολιτικό κουράγιο να κάνει την υπέρβασή του, θα είχε πολιτικά κερδίσει. Ποτέ στην πολιτική δεν μπήκε ένα τόσο μεγάλο διακύβευμα της χώρας. Εδώ άνοιξε η κουβέντα. Είναι ζητήματα για τα οποία μπορούν να ”ανοίξουν πόρτες” και χρειάζεται ένας δημοκρατικός πατριωτισμός από όλους μας» τόνισε. Εξέφρασε, δε, την πεποίθηση ότι «η κυβέρνηση θα κυβερνήσει για τέσσερα χρόνια, είτε τους αρέσει είτε όχι».

Ο κ. Κουρουμπλής είπε ακόμα ότι «οι πιέσεις του ΔΝΤ είναι τρομακτικές. Μέχρι τώρα τα προγράμματα που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα δεν απέδωσαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης