«Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να ακυρώσει όλες τις συμφωνίες με το Ισραήλ, κυρίως τις στρατιωτικές, αλλά και τις πολιτικές και οικονομικές» δήλωσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Όπως είπε, «δεν μπορεί να δίνεται ανάσα σε ένα κράτος, σε ένα καθεστώς που δολοφονεί έτσι τον Παλαιστινιακό λαό και δημιουργεί προβλήματα και κινδύνους ανάφλεξης σε όλη την περιοχή της Μεσογείου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα» πρόσθεσε «δεν μπορεί κανένας να μένει αδιάφορος μπροστά στις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας, δεν μπορεί να μένουμε αδιάφοροι απέναντι στη νέα γενοκτονία του κράτους του Ισραήλ εις βάρος του παλαιστινιακού λαού, όπου καθημερινά σφάζονται παιδιά, άμαχοι, γυναίκες, εργαζόμενοι, νέοι, δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται σε κανένα μας να εξομοιώνει τα θύματα με τους θύτες».

Ο κ. Κουτσούμπας γνωστοποίησε επίσης ότι στον κ. Παπούλια έθεσε δύο ακόμη ζητήματα, την απαγόρευση της δράσης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας και την καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στα ανοιχτά της Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης