«Η ΔΗΜΑΡ είναι δύναμη φερεγγυότητας για ευθύνη και σταθερότητα στη χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος της, Φώτης Κουβέλης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στη τηλεόραση του MEGA.

Ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι η συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με τη Πράσινη Αλληλεγγύη έχει τη δική της δυναμική ενώ κράτησε επιφυλάξεις για την δημοσκοπική της καταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξήγησε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε καμία συννενόηση κάτω από το τραπέζι και πώς ο βασικός λόγος που δεν είχε αποτέλεσμα η προσπάθεια για συνεργασία οφείλεται στο ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αξίωσε συμφωνία στις εξαγγελίες Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη και πώς δεν νοιώθει ότι έχει εξαπατηθεί.

Επίσης τόνισε ότι δεν συνδέθηκε η απόφαση για μη ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας με το ζήτημα της πιθανής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Σαμαράς είχε επιλέξει να πάει σε εκλογές γιατί τα μέτρα που έπρεπε να συμφωνήσει είναι επαχθή», επεσήμανε και επανέλαβε την ανάγκη να αναδιαπραγματευτεί το χρέος δηλώνοντας την αντίθεσή του σε μονομερείς ενέργειες που θα διακινδυνεύσουν την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης