Ξανά υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων ο Ν. Κακλαμάνης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010, 22:15
Ξανά υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων ο Ν. Κακλαμάνης
Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθήνας ανακοίνωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής, για τον απολογισμό της τριετούς δημαρχίας του, προλαμβάνοντας τις επίσημες ανακοινώσεις της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους στην εκδήλωση ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στον οποίο ο δήμαρχος Αθήνας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας ότι ήταν «ο άνθρωπος που τον έβαλε στην πολιτική, μαζί με τον Ευάγγελο Αβέρωφ».

Επίσης, παρόντες ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Μιχαλολιάκος, οι πρώην υπουργοί, Προκόπης Παυλόπουλος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Γιώργος Καλατζής, ο πρώην υφυπουργός, Γιώργος Κοντογιάννης, καθώς και άλλα κομματικά στελέχη, ενώ το ΛΑΟΣ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Βαΐτσης Αποστολάτος.

Ο κ. Κακλαμάνης, κατά την ομιλία του αναφέρθηκε διεξοδικά στα έργα την τελευταία τριετία σε όλους τους τομείς και στο «νοικοκύρεμα» των οικονομικών του Δήμου, «που εξασφάλισε την ανώτερη βαθμολογία Α1 από τον οίκο Μούντις, για την πιστοληπτική ικανότητα».
Επίσης, ανέφερε: «Αποπληρώσαμε παλαιότερες δανειακές υποχρεώσεις ύψους 50.000.000 ευρώ», στάθηκε στο πάγωμα των δημοτικών τελών καθ΄ όλη την τριετία, αλλά και μία σειρά από ανάλογα μέτρα προστασίας των επαγγελματιών και τρίτεκνων.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010, 22:15