«Ποτέ δεν απαίτησα κάτι. Υπήρξε μια δημόσια δήλωση του προέδρου και αυτό και μόνο. Είπε ότι θα αξιοποιηθώ. Δεν ζήτησα ποτέ υπουργείο», ανέφερε σε πρωινές της δηλώσεις η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου.

Όπως σημείωσε η ίδια μιλώντας στο Mega: «Φυσικά είναι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει τα δικά της στελέχη. Είμαστε συνεργαζόμενοι, κάποιοι από μας μπορεί να αξιοποιηθούν σε κάποια πόστα. Δεν απαίτησα υπουργείο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Δεν τόλμησα ποτέ να απαιτήσω, 3,5 χρόνια μέσα σε ένα κόμμα, καμία θέση, ούτε για μένα ούτε για κανένα δικό του άνθρωπο. Ήμουν πάντα ένας πιστός εργάτης, πιστή στο καθήκον… Ήμουν βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, εξέφραζα πιστεύω την πλειονότητα των συμπολιτών μου για τα τοπικά προβλήματα αλλά και ως υπεύθυνη κάποιου συγκεκριμένου τομέα νομίζω ότι έκανα κάποια καλή δουλειά».

Σε ερώτηση εάν ο Τέρενς Κουίκ επικοινώνησε μαζί της προκειμένου να τη συμβουλέψει να χαμηλώσει τους τόνους, η ίδια απάντησε: «Αν γράφεται κάτι τέτοιο, γιατί εγώ δεν το έχω διαβάσει, σημαίνει ότι από κάποιον δίνεται και όχι από μένα».

Τέλος για τον Δημήτρη Καμμένο η κ. Ξουλίδου αρκέστηκε να πει πως πρόκειται για ένα ζήτημα «που μόνο κακό κάνει στο σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας» των ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης